The Show Must Go On

Applicatie in Dark Mode Material Design voor Stage Automation

De uitdaging

Help professionals met het zo eenvoudig mogelijk hun Stage Automation uit te voeren

Het automatiseren van podium belichting en schermen is een uitdagend en complex proces. Er zijn vele manieren waarop een gebruiker schade kan toebrengen aan zeer dure apparatuur. Een van onze doelstellingen was dan ook om een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing te ontwerpen.

Onze Oplossing

Zachte- en harde limieten configureren om menselijke invoerfouten te voorkomen

Elke motor kan verschillende soorten apparatuur vervoeren. Van LED-panelen, monitoren en toneelverlichting. Door de limiet van elke motor te configureren, zorgen we ervoor dat de motor zonder Move of Jog commando zijn limiet zal overschrijden.

Taken & Statussen

Een enkel scherm kan meer dan 50 verschillende soorten statussen hebben

Een motor kan gegroepeerd of ongegroepeerd zijn. Dat is vrij eenvoudig. Maar een motor kan ook een waarschuwing of een fout hebben. Hij kan worden toegewezen aan Move of Jog beweging. Het kan verkeerd uitgelijnd zijn als het gegroepeerd is in vergelijking met andere motoren. En natuurlijk kan een motor bewegen…

Tasks & Statussen

Wat zegt onze klant

"Philip heeft onlangs een nieuw UI-ontwerp voor mijn bedrijf voltooid. Hij was vriendelijk efficiënt en voltooide het project eerder dan gepland. Ik beveel hem van harte aan en kijk ernaar uit om hem in te huren voor toekomstige projecten."

Jeremy Day
Eigenaar bij Verendus Industries
Neem contact op

Hulp nodig met jouw SaaS Product?