Made in Holland

Wij doen er alles aan om met een team van gelukkige mensen, geweldige digitale producten en oplossingen te maken. Happy People & Great Products.

Wij helpen organisaties met het behalen van hun doelstelling middels Digitale Innovatie. Wij zorgen dat de doelen van de organisatie helder zijn, net als de wensen van de gebruiker. Door deze op elkaar af te stemmen maken wij digitale ervaringen waar mensen gelukkig van worden doordat ze hen problemen oplossen. Hiermee bereikt de organisatie operationele excellentie. Een user-centered benadering waarmee effectief resultaten behalen.

Zo snel mogelijk leren

Een Design Sprint is een intensieve 4-daagse hackathon. Op dag 1 werken we samen met jouw team om de uitdaging en de scope van de week te bepalen. Voor deze uitdaging bedenken we meerdere oplossingen.

Op dag 2 kiezen we een oplossing en werken deze verder uit. Op dag 3 maken we een een high fidelity prototype wat we op dag 4 zullen testen.

Wij zorgen voor onze mensen die voor jou zorgen

In 2006 begon de reis van onze Digital Agency waar we mensen gelukkig willen maken. Happy People & Great Products®. Naast het maken van geweldige digitale producten, wisten we dat BuitenAardig een plek moest worden waar mesen graag werken. Een plek waar mensen kunnen ontwikkelen, groeien en de beste versie van zichzelf kunnen worden.

We zijn Mindful😇

We zijn sterk en duidelijk omdat we om elkaar geven. We geven om onze omgeving en de impact die wij op anderen hebben. We doen ons best om zo te helpen en iedereen zijn of haar doelen te helpen bereiken.

Waarom we dat doen

Door Mindful te zijn, zijn we ons bewuster en leren we van onze acties. Dit zorgt er voor dat we:

  • gelukkiger zijn zowel thuis als op kantoor
  • minder stress voelenbe happier individuals at work and outside of work
  • vermijden om ons overweldigend te voelen
  • lekker in onze flow komen

Hoe we dat doen

We zijn maar mensen. Wees goed voor jezelf 💓

Het is niet eenvoudig om geweldige digitale producten te maken. Anders zou iedereen dat wel doen. Dus neem je tijd want we spelen voor de lange termijn. En dat doen we samen. Er zit niets anders op dan voor elkaar zorgen zodat we samen, allemaal de eindstreep halen.

Wees niet bang: Kill your darlings 🤳

We hebben allemaal ideeën maar moeten deze valideren. Wij werken aan nieuwe en bestaande digitale producten. Dit betekend dat in sommige gevallen dingen ontwerpen die nog nooit iemand ontworpen heeft. Houd daarom niet vast aan je idee, ga er niet voor knokken. Test, leer en bevestig!

Neem vrij 🌴

Wij geloven dat het noodzakelijk is om tijd vrij te nemen om weer in contact te komen met de wereld en je creativiteit op te laden. Wanneer we vrij nemen laten we het ons team weten van te voren en zorgen we er allemaal voor dat iemand ongestoord vrij kan zijn.