Webapplicaties

Op zoek naar de oplossingen voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen? Webapplicaties bieden de oplossing!

Contact opnemenDownload Whitepaper

Webapplicaties voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen

Een computerprogramma. Sorry, daar krijg je geen warme gevoelens bij. Wat als we je vertellen dat deze werkt in een browser. Nee? Nog steeds niks? Niets te hoeven installeren en updaten, altijd en overal beschikbaar. Is dat al wat beter? Nee, nog steeds niet. Ok.

Heeft jouw bedrijf de doelen aangescherpt voor de komende tijd en vraag je je af hoe je deze kunt gaan behalen? Mogelijk biedt een webapplicatie het antwoord. Welke taken kosten de organisatie op dit moment veel tijd? Zijn dit taken die geautomatiseerd of gedigitaliseerd kunnen worden? Nu wordt het interessant…

Webapplicaties kunnen oplossingen bieden voor hedendaagse uitdagingen. Zorgen dat jij en je collega’s sneller en efficient kunnen werken. Dat je je klanten beter van dienst kunt zijn. Überhaupt een betere dienst kunt leveren. Beter met ze in contact zijn en ze betere antwoorden kunt geven. Dat is waarom je enthousiast moet worden voor webapplicaties.

Met Webapplicaties kun je beter en sneller je werk doen. Je kunt je klanten beter van dienst zijn en überhaupt een betere dienst leveren. Geef je klanten betere antwoorden.

BuitenAardig weet complexe vraagstukken te vertalen naar verbeteringen van applicaties van onze klanten maar ook voor onszelf. Hierdoor worden de resultaten van de campagnes die wij draaien aanzienlijk vergroot.

Olav WoltersEigenaar Succesfactor.nu
Applicatbeheer Gebruikersvriendelijk
Snelle, altijd overal beschikbare webapplicaties
Applicatiebeheer Gevalideerd bij gebruikers
Webapplicaties laten maken
Applicatiebeheer Digitale Experimenten
Samen met jou ontwikkelen wij Webapplicaties
Applicatiebeheer Schaalbaar
Ontwikkelen wij uw Software as a Service (SaaS)?

Webapplicaties van Het Financieele Dagblad

In samenwerking met Het Financieele Dagblad hebben we hard gewerkt aan o.a. webapplicaties. Deze webapplicaties zijn dankzij het nieuwe Design System consistenter dan ooit. Dit zorgt voor een betere tijd-op-pagina middels verbeterde typografie en leesbaarheid.

Bekijk project
FD Applicatie
Webapplicatie op mobiel

BuitenAardig ❤️ Webapplicaties

BuitenAardig helpt organisaties bij het oplossen van hun uitdagingen. Door problemen te analyseren, zogen wij dat gebruikerswensen en bedrijfsdoelstellingen beter op één lijn komen te liggen. Vervolgens kan een webapplicatie de oplossing bieden.

Mede dankzij onze Freelance ervaringen, hebben wij bij een mooi aantal organisaties mogen meewerken aan diverse webapplicaties. Maak gebruik van onze ervaring! We zijn reuze benieuwd naar jouw aanstaande uitdagingen!

Graag denken wij met u mee over Webapplicaties

BuitenAardig richt zich op succesvolle, langdurige samenwerkingen met partners. Kwaliteit over kwantiteit. Daarom zijn we op zoek naar organisaties die we mogen helpen met hun digitale transformatie. Heeft u voor ons een uitdaging waarin we met u mogen meedenken? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemenBel ons: 0622046961

Webapplicaties als hedendaagse oplossingen voor bedrijfsuitdagingen

Client Wouter Eijkelenkamp

“Met de hulp van BuitenAardig hebben wij flinke stappen voorwaarts gemaakt in de look-and-feel van ons product. Samen met onze gebruikers zijn er Design Sprints doorlopen, waardoor we precies wisten welke stappen de meeste klantwaarde vertegenwoordigen. De klanttevredenheid onder onze gebruikers is inmiddels flink verhoogd!”

Wouter Eijkelenkamp
Eigenaar, Dation

Download de gratis Whitepaper

Is jouw probleem het oplossen waard?

De afgelopen jaren heeft Buitenaardig mee mogen werken an het succes van grote merken. Onder andere op gebied van Webapplicaties. Een deel van de kennis die we hiermee hebben opgedaan, stopte we in deze gratis whitepaper. Deze delen we graag met u.

In deze whitepaper vind je een aantal nuttige tips voor die je helpt bij jouw webapplicaties.

Whitepaper Digitale Innovatie

Onze Webapplicatie specialisten staan voor u klaar

User Centered Design

Door de gebruiker te begrijpen, zijn onze maatwerk oplossingen altijd voorzien van een hoog probleemoplossend vermogen.

In aansluiten met uw doelstellingen

Zo zorgen wij er voor dat de behoefte van de gebruiker en uw doelstellingen samenkomen in een succesvolle oplossing.

Techniek die klaar is voor de toekomst

Schaalbare, technische oplossingen volgens moderne technische standaarden.

Webapplicaties helpen je organisatie gebruik te maken van kansen die de digitale wereld met zich meebrengt

Digital Agency BuitenAardig

Hoe helpt een Webapplicatie uw organisatie klaar te maken voor de toekomst?

Het benutten van kansen

Soms lijkt er geen eind te komen aan de lijst met ideeën. Zoveel mooie kansen die je graag nog wilt benutten. Maar wanneer kom je daar nou aan toe? Waar haal je de tijd vandaan? Digitale Transformatie kan je hier mee helpen. Wanneer je terugkerende taken weet te automatiseren of deze compleet kunt vermijden, maak je je handen vrij voor het benutten van nieuwe kansen.

Oplossing

Daarom denkt BuitenAardig met u mee in de vorm van User Research, Product Design, Design Sprints en nog veel meer. Om digitale producten te ontwikkelen die echt van waarde zijn, moeten we begrijpen wat er aan de hand is. Deze inzichten komen aan het licht bij het gedrag van de gebruiker. Middels Design Research-technieken of in een Design Sprint komen deze naar voren.

Graag vertel ik u meer over Digitale Transformatie in een vrijblijvende kennismaking. Ik ben reuze benieuwd naar de uitdagingen waar uw organisatie mee te maken heeft. Zullen we samen een kop koffie drinken om verder kennis te maken?

Philip WallageEigenaar Digital Agency BuitenAardig

Vrijblijvend advies over webapplicaties?

Laat uw gegevens achter op onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.