Digitale Transformatie

Lever met Digitale Transformatie een duurzame bijdrage aan mens en maatschappij

Digitale Transformatie voor doeners

Een digitale transformatie helpt je organisatie gebruik te maken van kansen die de digitale wereld met zich meebrengt. In de uitgave Transformers van het FD, wordt Digitale Innovatie omschreven als “end-to-end, geïntegreerde bedrijfstransformatie waar digitale technologieën een dominante rol spelen.” Een wat kille omschrijving van misschien wel de mooiste evolutie die je bedrijf zou kunnen maken.

Bij Digitale Transformatie moet er zeker niet alleen gedacht worden aan het veranderen van interne bedrijfsprocessen. Uiteraard kunnen operationele processen worden geautomatiseerd. Maar het kan ook voor een fundamentele verandering zorgen in de klant interactie en klantbeleving. Wie weet levert je organisatie een volledig nieuwe waardeproposities en businessmodellen. Dat is de impact die digitalisering op organisaties kan hebben!

Wanneer een digitale transformatie plaatsvindt, kijken we zowel in de organisatie als daarbuiten, een gedachtengoed uit Service Design Thinking. Door te begrijpen wat er aan de voorkant én achterkant van een organisatie gebeurt, kun je een klant pas echt goed van dienst zijn!

Test DesignSprint Illustration
Welke waarde kan Digitale Transformatie jouw organisatie leveren?
Sketch DesignSprint Illustration
Leer jij al van experimenten?
Decide DesignSprint Illustration
Hoe lever jij een duurzame bijdrage aan mens en maatschappij?
Test DesignSprint Illustration
Hoe werkt jouw organisatie samen met de klant?

De Digitale Transformatie van Het Financieele Dagblad

In samenwerking met Het Financieele Dagblad hebben we hard gewerkt aan de digitale transformatie. Deze digitale transformatie zorgt er voor dat er een consistentere beleving is tussen verschillende applicaties van het FD. Ook is de tijd-op-pagina succesvol verhoogd door het verbeteren van de typografie en leesbaarheid. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door het nieuwe Design System, de regels van het design. Dit zorgt voor een consistentere merkbeleving cross device.

App Development FD
App Development SAAS

BuitenAardig ❤️ Digitale Transformaties

BuitenAardig helpt organisaties bij het ontdekken en uitvoeren van digitale transformaties. Denk hierbij aan het benutten van van de toenemende digitalisering en het creëren van digitaal leiderschap.

Mede dankzij onze freelance-ervaringen, hebben wij bij een mooi aantal organisaties Digitale Transformaties meegemaakt en begeleid. Maak gebruik van onze ervaring! We zijn reuze benieuwd naar jouw uitdagingen!

Uw Digitale Transformatie beleven wij samen

BuitenAardig richt zich op succesvolle, langdurige samenwerkingen met partners. Kwaliteit boven kwantiteit. Daarom zijn we op zoek naar organisaties die we mogen helpen met hun digitale transformatie.Heb je voor ons een uitdaging waarover we met je mogen meedenken?

Neem dan gerust contact met ons op!

Digitale Transformatie helpt uw organisatie te richten op uw klanten

Download onze Whitepaper

Is jouw probleem het oplossen waard?

De afgelopen jaren werkte Buitenaardig mee aan het succes van grote merken, onder andere op het gebied van het ontwikkelen van apps. Een deel van de kennis die we hiermee opdeden, stopten we in deze gratis whitepaper. Dat delen we graag met je.

In deze whitepaper vind je een aantal nuttige tips voor die je helpt bij het ontwikkelen van jouw app.

Onze Digitale Transformatie specialisten staan voor u klaar

User Centered Design

Door de gebruiker te begrijpen, hebben onze maatwerkoplossingen altijd een hoog probleemoplossend vermogen.

In aansluiting op de doelstellingen

Zo zorgen wij er voor dat de behoefte van de gebruiker en uw doelstellingen samenkomen in een succesvolle oplossing.

Techniek die klaar is voor de toekomst

Schaalbare, technische oplossingen volgens moderne technische standaarden.

Digitale Transformatie help je organisatie gebruik te maken van kansen die de digitale wereld met zich meebrengt

Digital Agency BuitenAardig

Hoe helpt Digitale Transformatie jouw organisatie klaar te maken voor de toekomst?

Het benutten van kansen

Soms lijkt er geen eind te komen aan de lijst met ideeën. Zoveel mooie kansen die je graag nog wilt benutten. Maar wanneer kom je daar nou aan toe? Waar haal je de tijd vandaan? Digitale Transformatie kan je helpen. Wanneer je terugkerende taken weet te automatiseren of deze compleet kunt vermijden, maak je je handen vrij voor het benutten van nieuwe kansen.

Oplossing

Daarom denkt BuitenAardig met je mee in de vorm van User Research, Product Design, Design Sprints en nog veel meer. Om digitale producten te ontwikkelen die echt van waarde zijn, moeten we begrijpen wat er aan de hand is. Deze inzichten komen aan het licht in het gedrag van de gebruiker. Middels Design Research-technieken of in een Design Sprint komen deze naar voren.

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact op

Vrijblijvend advies over Digitale Innovatie?

Laat uw gegevens achter op onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.