Applicatiebeheer

Continuïteit op gebied van software ontwikkeling en applicatiebeheer

Applicatiebeheer helpt u zich weer te richten op uw klanten

Vandaag de dag is het belangrijker voor bedrijven om zich te focussen op hun hoofdactiviteit. Met behulp van Applicatiebeheer, ontzorgen wij veel van onze opdrachtgevers zodat zij zich weer kunnen richten op de klant. Met Applicatiebeheer zorgt u voor continuïteit op gebied van software-ontwikkeling en applicatiebeheer. Geen zorgen meer om uw IT bij organisatieverandering, fusie of het opstarten van nieuwe initiatieven. Wij staan voor u klaar met maatwerk applicatiebeheer, vanaf de allereerste release.

Met Applicatiebeheer dragen wij zorg voor uw software en databases en zorgen wij dat de applicatie optimaal aansluit bij de gebruikerswensen.
Test DesignSprint Illustration
Gebruiksvriendelijk
Sketch DesignSprint Illustration
Schaalbaar
Decide DesignSprint Illustration
Digitale experimenten
Test DesignSprint Illustration
Gevalideerd bij gebruikers

Ontwikkeling en implementatie van het Design System van Het Financieele Dagblad

In samenwerking met Het Financieele Dagblad hebben we hard gewerkt om de gebruikerservaring te verbeteren. Dit hebben we deels gedaan door het visual design te verbeteren. Ook is de tijd-op-pagina verbeterd door het verbeteren van de typografie en leesbaarheid. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door het nieuwe Design System. De regels van het design. Dit zorgt voor een consistentere merkbeleving cross device.

App Development FD
App Development SAAS

Applicatiebeheer bij BuitenAardig Digital Agency

Het functioneel beheer van is een essentieel onderdeel van softwareontwikkeling. Moderne webapplicaties en mobiele apps zijn geen statische stukken code die leven als verschillende softwareversies of releases die continu voorzien worden van gebruikersfeedback.

Onze applicatiebeheerders richten zich op het verwerken van deze feedback en zorgen dat het functioneel beheer de nieuwe functionele wensen faciliteert. BuitenAardig helpt u op gebied van functioneel beheer en technisch beheer.

Onze applicatiebeheerders staan voor u klaar

BuitenAardig richt zich op succesvolle samenwerkingen met partners. Kwaliteit over kwantiteit. Daarom zijn we op zoek naar organisaties die we mogen helpen met het oplossen van hun uitdagingen om ze zo dichter bij hun doel te brengen. Heeft u voor ons een uitdaging waarin we met u mogen meedenken? Neem dan gerust contact met ons op!

Applicatiebeheer helpt uw organisatie te richten op uw klanten

Download onze Whitepaper

Is jouw probleem het oplossen waard?

De afgelopen jaren heeft Buitenaardig mee mogen werken an het succes van grote merken. Een deel van de kennis die we hiermee hebben opgedaan, stopte we in deze gratis whitepaper. Deze delen we graag met u.

In deze whitepaper vind je een aantal nuttige tips voor die je helpt bij jouw digitale innovatie.

Onze Applicatiebeheer specialisten staan voor u klaar

User Centered Design

Door de gebruiker te begrijpen, hebben onze maatwerkoplossingen altijd een hoog probleemoplossend vermogen.

In aansluiting op de doelstellingen

Zo zorgen wij er voor dat de behoefte van de gebruiker en uw doelstellingen samenkomen in een succesvolle oplossing.

Techniek die klaar is voor de toekomst

Schaalbare, technische oplossingen volgens moderne technische standaarden.

Applicatiebeheer maakt start-ups, scale-ups en corporates succesvol

Digital Agency BuitenAardig

Met ons applicatiebeheer bent u klaar voor de volgende stap

Schaalbaarheid

Er zijn tegenwoordig veel uitdagingen voor bedrijven. Misschien wel meer dan voorheen. Denk hierbij aan financiële vraagstukken, GDPR, klantenservice, merkbeleving en nog veel meer.

Oplossing

Daarom denkt BuitenAardig met u mee in de vorm van User Research, Product Design, Design Sprints en nog veel meer. Om digitale producten te ontwikkelen die echt van waarde zijn, moeten we begrijpen wat er aan de hand is. Deze inzichten komen aan het licht bij het gedrag van de gebruiker. Middels Design Research-technieken of in een Design Sprint komen deze naar voren.

Klaar voor de volgende stap?

Applicatiebeheeher advies

Laat van je horen, dan denken wij met je mee over applicatiebeheer

Laat uw gegevens achter op onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.