Design Sprint

Een proces van 4 dagen om snel grote problemen op te lossen

Het maken van nieuwe producten of verbeteren van bestaande. Doe het werk wat normaal maanden kost in een week.

Wanneer gebruik je een Design Sprint?

Wanneer we aan een complexe uitdaging werken, zijn er een aantal belangrijke zaken. Onder andere welke vragen we beantwoord proberen te krijgen. Van de juiste mensen: de gebruiker. Iedereen wilt dit zo snel mogelijk. Het resultaat van een Design Sprint is een high-fidelity interactief prototype. Getest door echte gebruikers met duidelijke inzichten en helder vervolgplan. Dit is geen wireframe of ‘paper prototype’. Het ziet en voelt er echt uit als een werkend product.

Hoe snel is snel?

Wat dacht je van 4 dagen?

Een Design Sprint is een intensieve 4-daagse hackathon. Op dag 1 werken we samen met jouw team om de uitdaging en de scope van de week te bepalen. Voor deze uitdaging bedenken we meerdere oplossingen.

Op dag 2 kiezen we een oplossing en werken deze verder uit. Op dag 3 maken we een een high fidelity prototype wat we op dag 4 zullen testen.

Design Sprint Poster Mockup 1200

Klikt goed, maar…

Wat krijgen we?

Na onze Design Sprint leveren wij ons high-fidelity interactief prototype en een Testrapport naar aanleiding van de het testen van het prototype bij echte gebruikers. We leveren een Executive Summary inclusief advies over het vervolg van het project. Het belangrijkste, in onze Executive summary vind je duidelijke ja/nee antwoorden op de belangrijkste vragen.

Pre-flight Sprint Research

4 Daagse Design Sprint 2.0

Follow-up Iteration Sprint

Interactief Prototype

Targeted User Validation

Executive Summary Report

Gedetailleerd Project Handover

Let's talk about Design Sprints!