App ontwikkelen

Mobile App Development voor iOS en Android apps

Een app ontwikkelen is meer dan alleen mooie plaatjes

Wat een spannende tijd! Je bent op zoek naar een betrouwbare partij die jouw idee kan vertalen naar een app. Een partij die de app ontwikkelt waar je al maanden, misschien al jaren, mee in je hoofd rondloopt. Ja, we werken allemaal LEAN, AGILE en in Sprints. Weinig onderscheidend vermogen helaas. Mogelijk zit je dan ook niet te wachten op een partij die heel veel lastige vragen stelt. “Heb je hier wel aan gedacht?”, “Vergeet je dat niet?” en meer van dat. Nee, jij wilt een app ontwikkelen. Wij willen dat deze succesvol wordt.

Een app ontwikkelen gaat over zoveel meer dan development. Het is keiharde business. Wie zijn je gebruikers, hoe ga je deze bereiken en waarom zouden zij enthousiast worden over jouw idee? Dit is waar wij je bij helpen.

Test DesignSprint Illustration
Ervaren App Developer
Sketch DesignSprint Illustration
Native iOS & Android Apps
Decide DesignSprint Illustration
Schaalbare App Development
Test DesignSprint Illustration
Geweldige Apps in recordtijd

De Mobile App van Het Financieele Dagblad

Bij Het Financieele Dagblad wordt hard gewerkt aan onder andere de mobiele applicaties. Deze apps zijn dankzij het nieuwe Design System consistenter dan ooit. Dit zorgt voor een betere tijd-op-pagina, verbeterde typografie en leesbaarheid. Er zijn meerdere apps voor mobiel en tablet. Op ieder apparaat is het mogelijk om de berichtgeving van het FD te volgen. Ook is er een app die de berichten weergeeft in de opmaak van de papieren krant.

App Development FD
App Development SAAS

BuitenAardig ❤️ App Ontwikkelen

BuitenAardig helpt organisaties bij het oplossen van hun uitdagingen. Door problemen te analyseren, zorgen wij ervoor dat gebruikerswensen en bedrijfsdoelstellingen beter op één lijn komen te liggen. Vervolgens kan er een app ontwikkeld worden die de oplossing biedt.

Mede dankzij onze freelance-ervaringen, werkten wij bij een mooi aantal organisaties mee aan het ontwikkelen van apps. Maak gebruik van onze ervaring! We zijn reuze benieuwd naar jouw uitdagingen!

Daag ons uit met jouw App?

BuitenAardig richt zich op succesvolle, langdurige samenwerkingen met partners. Kwaliteit boven kwantiteit. Daarom zijn we op zoek naar organisaties die we mogen helpen met hun digitale transformatie. Heb je voor ons een uitdaging waarover we met je mogen meedenken? Neem dan gerust contact met ons op!

App ontwikkelen als hedendaagse oplossingen voor bedrijfsuitdagingen

Download onze Whitepaper

Is jouw probleem het oplossen waard?

De afgelopen jaren werkte Buitenaardig mee aan het succes van grote merken, onder andere op het gebied van het ontwikkelen van apps. Een deel van de kennis die we hiermee opdeden, stopten we in deze gratis whitepaper. Dat delen we graag met je.

In deze whitepaper vind je een aantal nuttige tips voor die je helpt bij het ontwikkelen van jouw app.

Whitepaper Are your problems worth solving?

Ons team staat klaar om uw App te ontwikkelen!

User Centered Design

Door de gebruiker te begrijpen, hebben onze maatwerkoplossingen altijd een hoog probleemoplossend vermogen.

In aansluiting op de doelstellingen

Zo zorgen wij er voor dat de behoefte van de gebruiker en uw doelstellingen samenkomen in een succesvolle oplossing.

Techniek die klaar is voor de toekomst

Schaalbare, technische oplossingen volgens moderne technische standaarden.

Laat je organisatie gebruikmaken van kansen die de digitale wereld met zich meebrengt. Ontwikkel een app!

Digital Agency BuitenAardig

Hoe helpt een app om je organisatie klaar te maken voor de toekomst?

Het benutten van kansen

Soms lijkt er geen eind te komen aan de lijst met ideeën. Zoveel mooie kansen die je graag nog wilt benutten. Maar wanneer kom je daar nou aan toe? Waar haal je de tijd vandaan? Digitale Transformatie kan je helpen. Wanneer je terugkerende taken weet te automatiseren of deze compleet kunt vermijden, maak je je handen vrij voor het benutten van nieuwe kansen.

Oplossing

Daarom denkt BuitenAardig met je mee in de vorm van User Research, Product Design, Design Sprints en nog veel meer. Om digitale producten te ontwikkelen die echt van waarde zijn, moeten we begrijpen wat er aan de hand is. Deze inzichten komen aan het licht in het gedrag van de gebruiker. Middels Design Research-technieken of in een Design Sprint komen deze naar voren.

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact op

Laat van je horen, dan denken wij met je mee over het ontwikkelen van een app

Laat uw gegevens achter op onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.